Meer bezoekers? Doe aan Linkbuilding...

U heeft een mooie site maar geen bezoekers? Dan bent u dringend toe aan SEO (search engine optimalisation). Met andere woorden: Indien u geen goede rankings heeft in de zoekresultaten (bvb google) krijgt u ook geen bezoekers. Het belangrijkste element van SEO is het aantal kwalitatieve links naar uw site. Hoe meer van deze inkomende links met goede anchor text (keywords) die gelinkt zijn naar uw site, des te hoger de ranking zal zijn in de zoekresultaten. Dit geeft op zijn beurt dan weer meer bezoekers en omzet.

Een methode om aan links te komen is uw site aan te melden aan verschillende directories (webgidsen). Het grote voordeel hiervan is dat men in de meeste gevallen geen link terug moet plaatsen (backlink). Het nadeel is dan weer is dat dit een (zeer) tijdrovende bezigheid is en dat er een aantal directories zijn die er geld voor beginnen te vragen. Voor directories met een PR van +5 wordt soms veel geld geboden.

WIj hebben steeds verschillende pakketten
die wij u kunnen aanbieden.

<< Contacteer ons voor meer info >>

Waarom zou ik dit doen?

Wel heel éénvoudig. Doe de volgende test en u zal merken wat het verschil is in backlinks bij u en uw concurrent.

Ga eerst naar google en vul dan een keyword in die betrekking heeft met uw website zoals bvb: 'reizen'. Onthou de url van site die op de eerst plaats staat. Ga vervolgens naar http://siteexplorer.search.yahoo.com/ en vul hier uw url in en klik op "Explore URL"

Hier ziet u hoeveel inlinks uw site heeft. Doe nu hetzelfde voor de site die op de eerste plaats stond in google en u zal merken dat er een verschil is.

Conclusie

Wilt u goed scoren in de zoekresultaten probeer dan zo veel mogelijk inkomende links te krijgen van sites met een hoge Pagerank

 

<< Contacteer ons voor meer info >>

 

 

Overige Diensten
 

Over LogodeskOverige diensten ReviewsPartnersSiteMap